Oppotten & materiaal verhuur

Al jarenlang doen wij tot volle tevredenheid het oppotten met de supersnelle ‘Stolze 3030’ oppotmachine.

Ook het afstrooien kan hierbij worden toegepast met een speciaal door Martin Stolze bv (De Lier) ontwikkelde machine. Met deze machine kunnen diverse soorten afstrooisel worden verwerkt zoals bijvoorbeeld bark.

Verhuur
Samen met Martin Stolze hebben wij een verhuurafdeling opgezet. Wij verhuren: oppotmachines (Stolze 3030 met enkele en dubbele automatische pottenvuller, capaciteit enkel tot 3900/uur en dubbel tot 7800/uur. Ook verhuren we transportbanden ( zowel motor als koppeldelen), afstrooiers, snaarbochten enz.

Advies en maatwerk
Heeft u specifieke wensen neem dan hier contact met ons op. De geweldige kennis en jarenlange ervaring van Martin Stolze bv staat dan tot uw beschikking. Ook als het gaat om intern transport, trayvullers, dozenplakker, enz. Altijd vanuit het oogpunt dat wij voor de klant een efficiënte maatwerkoplossing vinden.

Transportbanden
De snelste en makkelijkste manier om potplanten of andere producten te verplaatsen binnen een kas is het gebruik van transportbanden. Betrouwbaar en efficiënt zorgen ze voor het transport dat u nodig heeft.

Transportbanden bij het oppotten
Ook wij maken gebruik van transportbanden bij het oppotten . Snel, gemakkelijk en betrouwbaar. Er is meer mogelijk met transportbanden dan u denkt! Neem contact met ons op als u meer wilt weten of als u zich afvraagt of transportbanden ook voor u een uitkomst zijn!

info@greenpride.nlOPPOTTEN & MATERIAAL VERHUUR