Coaten & Krijten

Krijten van glas gebeurt bij ons zowel met de hand als machinaal. Van een klein oppervlak tot megaklus, met minimale of volledige bedekking. U vraagt wij draaien.

Voor het machinaal spuiten van onze coatings hebben wij onze eigen krijtmachines ontwikkeld. Het grote voordeel hierbij voor u is een nog gelijkmatiger verdeling van het krijt en minder verbruik.

Tegenwoordig kunnen we trouwens beter praten over het aanbrengen van een “coating”. Door de komst van nieuwe krijt en schermmiddelen is het belangrijk om de goede keuzes te maken. Wij adviseren u graag.

Gaat het om scherming, warmtereductie, creëren van een diffuus kasdek, of een combinatie?

Wij leggen het u duidelijk uit, zodat u weet waarvoor u kiest.

De meeste telers kiezen voor een blijvende coating waarvan de levensduur bepaald wordt door de hoeveelheid scherming die men wil. Voor alle krijt en coating geldt dat ze d.m.v. inspuiten met een remover na een goede regenbui weer verwijderd zijn, zodat u in het najaar en winter weer optimaal gebruikt maakt van het dan beschikbare lichtniveau.

Het reinigen van kassen voeren wij uiteraard ook graag voor u uit.

Professionele Dakcoating

Bij verschillende soorten van dakbedekking (dakpannen, golfplaten, eterniet, ensandwichpanelen) begint de oorspronkelijke oppervlaktebescherming al na enkele jaren te vergaan. Dat kan leiden tot vochtindringing of het vormen van algen, mos en schimmels, maar ook tot vorstschade. Bij deze types van dakbedekking wordt de slijtage jaar na jaar groter en gaat de oppervlaktebescherming achteruit. Hoe snel een dak slijt hangt af van de belasting door zure regen, vorst en UV-stralen.
Langer plezier van uw dak door dakcoating
Wanneer u nog vele jaren van uw dak wilt genieten is een beschermlaag voor het dak het beste en voordeligste alternatief. Dankzij een professionele beschermlaag met producten van ISOPaint Nordic A/S wordt niet alleen een mooier dak met een schoner oppervlak verkregen, maar wordt het dak ook jarenlang beschermd. Dankzij een nabehandeling (aanbrengen van de
beschermlaag) wordt ook het milieu gespaard. De oude daktegels en platen hoeven dan niet te worden vervangen. In vergelijking met een nieuw dak kan veel geld worden bespaard door een goede dakcoating.
Het proces van dakcoaten
Eerst wordt het dak gecontroleerd. Indien gewenst worden kleine reparaties uitgevoerd. Vervolgens wordt het dak gereinigd met speciale reinigingsapparatuur. Op die manier worden algen, mossen en ander vuil verwijderd. Vervolgens wordt door middel van een airles pomp de nieuwe dakcoating aangebracht. Het dak is nu gesaneerd en ziet er weer als nieuw uit. Er is keuze uit 8 verschillende kleuren.

info@greenpride.nlCOATEN & KRIJTEN