Actueel

Krijt op Tijd!

No comments

Dat is onze aanbeveling voor komende periode. Langzaam maar zeker komt de zon steeds hoger aan de hemel te staan en brengt langer licht en warmte. Daarom is het nu tijd om uw kas(sen) te krijten om zo uw kostbare teelt optimaal te beschermen.

Expertise

Wij van GreenPride hebben hiervoor precies de juiste machines en kunnen het eventueel ook prima handmatig doen. Voor het machinaal spuiten van onze coatings hebben wij onze eigen machines ontwikkeld. Het grote voordeel hierbij voor u is een nog gelijkmatigere verdeling en minder verbruik.

Coating

Tegenwoordig kunnen we beter praten over het aanbrengen van een “coating”. Door de komst van nieuwe krijt- en schermmiddelen is het belangrijk om de goede keuzes te maken. Gaat het om scherming, warmtereductie, creëren van een diffuus kasdek, of een combinatie? De meeste telers kiezen voor een blijvende coating waarvan de levensduur bepaald wordt door de hoeveelheid scherming die men wil. Voor alle krijt en coating geldt dat ze d.m.v. inspuiten met een remover na een goede regenbui weer verwijderd zijn, zodat u in het najaar en winter weer optimaal gebruikt maakt van het dan beschikbare lichtniveau.

Wij leggen het u duidelijk uit, zodat u weet waarvoor u kiest. Maak direct een afspraak dan bent u op de komende zomer goed voorbereid.

Neem voor informatie voor het beste resultaat contact op met Greenpride.

Specialist Erwin Hebels, +31 6 51451281 of erwin@greenpride.nl

Erwin HebelsKrijt op Tijd!
read more

BIOFEED – Vloeibare meststoffen

No comments

Om een optimaal resultaat te bereiken met uw gewassen leveren wij het Biofeed pakket, vloeibare meststoffen die afgestemd kunnen worden op ieders speciale omstandigheden, want naast de basis meststoffen horen ook teeltspecifieke meststoffen tot het assortiment.

 

Persoonlijk advies

In een persoonlijk gesprekken komen alle specifieke eisen aan bod en worden de benodigde stoffen op uw kweek afgestemd. Met het Biofeedsysteem bieden wij alle kwekers de ideale combinatie van efficiency, gebruiksgemak en arbeidsbesparing. 

 

Innovatie & verfijning

Biofeed wordt sinds 1987 geproduceerd door Univar Solutions. De grens-verleggende pionier op dit gebied. De jarenlange ervaring heeft geleid tot producten die geen kweker mag missen.

Neem voor informatie voor het beste resultaat contact op met GreenPride. 

 

Specialist Erwin Hebels, +31 6 51451281 of erwin@greenpride.nl

Erwin HebelsBIOFEED – Vloeibare meststoffen
read more

Hittegolf stress!!

No comments

De weersverwachting voor de komende dagen is voor Nederlandse begrippen heet!!

We merkten de afgelopen dagen al dat onze klanten de warmte aan zagen komen, en wij proberen hier maximaal op in te spelen. Het is echter zo extreem dat u rekening moet houden met een wachttijd van 3-4 dagen voordat wij u kunnen inplannen.

Het Nederlands weer kenmerkt zich de laatste jaren steeds nadrukkelijker met extremen. Zowel zware onweersbuien die een spuitkrijtcoating er direct weer afspoelt na een broeierige dag, dan wel donkere periode’s gevolgd door een aantal dagen extreem weer.

Deze excessen leiden ook bij ons tot pieken in de uitvoering.

Voorkom teleurstelling en volg ons motto: “twijfel niet #krijt op tijd “,

wellicht dat u op een donkere dag denk had ik maar niet gekrijt, maar de extremen ingaan zonder coating kan voor veel grotere gevolgen zorgen ,dan wanneer u de gok neemt en afwacht. Een ding is zeker, een aantal extreme dagen komt gewoon elk jaar voor.

Wij zien de coating dan ook als een soort “verzekering” waarbij u de kwaliteit van uw product waarborgt.

Erwin HebelsHittegolf stress!!
read more

Greenpride in een nieuwe jas

No comments

Een nieuw huis dan ook nieuwe kleren. In dit geval een nieuwe huisstijl met een krachtig logo en een mooie, duidelijk op het werk betrokken slogan: Grows your business. De vier
onderdelen waarop Greenpride steunt – Coaten/Krijten – Reinigen van kassen – Oppotten en materiaalverhuur – Tuinbouwloonwerk) worden elk door een helder beeldmerk begeleid

info@greenpride.nlGreenpride in een nieuwe jas
read more

Greenpride is verhuisd

No comments

In de wereld van de tuinbouw-ondernemers is Loonbedrijf Greenpride een begrip. De dienstverlening staat op een hoog peil en om dit hoge peil te kunnen handhaven verhuizen wij naar het bedrijventerrein in Emmen waar wij in een ruimere jas zitten. Het is centraler gelegen inde regio en wij kunnen hierdoor nog sneller inspelen op de vraag van onze klanten.Kom gerust langs, de koffie staat klaar! Omdat wij niet meer bij het bedrijf wonen gelden vaste openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 12:00 of natuurlijk op afspraak.

info@greenpride.nlGreenpride is verhuisd
read more