Actueel

Krijt op Tijd!

No comments

Dat is onze aanbeveling voor komende periode. Langzaam maar zeker komt de zon steeds hoger aan de hemel te staan en brengt langer licht en warmte. Daarom is het nu tijd om uw kas(sen) te krijten om zo uw kostbare teelt optimaal te beschermen.

Expertise

Wij van GreenPride hebben hiervoor precies de juiste machines en kunnen het eventueel ook prima handmatig doen. Voor het machinaal spuiten van onze coatings hebben wij onze eigen machines ontwikkeld. Het grote voordeel hierbij voor u is een nog gelijkmatigere verdeling en minder verbruik.

Coating

Tegenwoordig kunnen we beter praten over het aanbrengen van een “coating”. Door de komst van nieuwe krijt- en schermmiddelen is het belangrijk om de goede keuzes te maken. Gaat het om scherming, warmtereductie, creëren van een diffuus kasdek, of een combinatie? De meeste telers kiezen voor een blijvende coating waarvan de levensduur bepaald wordt door de hoeveelheid scherming die men wil. Voor alle krijt en coating geldt dat ze d.m.v. inspuiten met een remover na een goede regenbui weer verwijderd zijn, zodat u in het najaar en winter weer optimaal gebruikt maakt van het dan beschikbare lichtniveau.

Wij leggen het u duidelijk uit, zodat u weet waarvoor u kiest. Maak direct een afspraak dan bent u op de komende zomer goed voorbereid.

Neem voor informatie voor het beste resultaat contact op met Greenpride.

Specialist Erwin Hebels, +31 6 51451281 of erwin@greenpride.nl

Erwin HebelsKrijt op Tijd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *