• Oppotten en gebruik maken van transportbanden

Planten oppotten in supersnel tempo!

Al jaren hebben wij diverse klanten waarvoor we oppotten, voor deze orders gebruiken wij de stolze 3030 oppotmachine van Martin Stolze.

Afstrooien bij oppotten

Een aantal van onze klanten willen ook dat de potten afgestrooid worden met bark of andere soorten strooisel. Speciaal hiervoor heeft Martin Stolze bv in De Lier een eigen afstrooier ontwikkeld welke wij zullen gaan inzetten.

Verhuur oppotmachines

Vanuit het jarenlange prettige contact dat wij hebben met Martin stolze hebben wij gezamenlijk besloten om voor de noordelijke provincies en Duitsland een verhuurafdeling op te starten. Vanaf heden kunt u terecht bij ons voor verhuur van: oppotmachines (stolze 3030 met enkele en dubbele automatische pottenvuller, capaciteit enkel tot 3900/uur en dubbel tot 7800/uur. Transportbanden zowel motor als koppeldelen, afstrooiers, snaarbochten enz.

Advies en maatwerk

Wanneer u twijfelt of wij hierin wat voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact opnemen. De jarenlange ervaring van Martin Stolze bv staat immers paraat om ook met u mee te denken over allerlei andere zaken als intern transport, trayvullers, dozenplakker, enz., altijd vanuit het oogpunt dat wij voor de klant een zo helder en efficiënt mogelijke (maatwerk) oplossing kunnen aanbieden welke tegelijkertijd het rendement kan verhogen.

Voor informatie over onze verhuurmogelijkheden bel even met Erwin Hebels. Bel 06-51451281 of gebruik ons contactformulier.

Meer weten? Vrijblijvende offerte?

Onze contactgegevens