• Professionele kassen reiniging
  • Schoon glas voor optimaal zonlicht
  • Oppotten en gebruik maken van transportbanden
  • Reinigen kasgoten
  • diffuuscoating

werken naar het eindejaar

Geplaatst: 09-12-2016

Zoals altijd in december krijgen ook wij inzicht in het het verloop van 2016.

Een jaar dat  gekenmerkt werd door extreme weersverschillen in het voorjaar. Wie herinnert zich de koude en natte aprilmaand niet. Hierdoor werd het coaten een groot deel van de maand opgeschoven waardoor er een extreme druk ontstond in mei en juni. Andermaal bleek dat die klanten die een strakke krijtschema hebben ook het snelst geholpen konden worden. Wij werken immers met inplanning na opdracht.Klanten die  Ad-hoc  n.a.v plotseling omgeschakelde weersomstandigheden verwachten snel geholpen te kunnen worden werden vaak geconfronteerd met een wachttijd van enkele dagen. Wellicht dat we daar voor volgend jaar rekening mee kunnen houden.

Een grauwe zomer, gevolgt door extreem mooi en droog najaarweer, zorgde ook bij het verwijderen voor de nodige stress, maar zoals altijd hebben we de klus weer kunnen klaren.

November kenmerkte zich door in het noorden al vrij vroeg met nachtvorst te komen, waardoor we een achterstand van enkele dagen opliepen, maar gelukkig ziet de weersverwachting tot 31 december er gunstig uit zodat wij onze targets en doelstellingen voor 2016 ruimschoots zullen halen.

Wij zijn dan ook trots dat wij dankzij onze klanten in 2016 de groei van ons bedrijf verder hebben kunnen uitvoeren. De vervanging van de tweede transportcombinatie en de komst van een derde combinatie, de aanschaf van een 4.27 dekwasmachine,en de optimalisatie van de gootreiniging op de topcleaners  hebben we kunnen uitvoeren waardoor we nog flexibeler zijn geworden.

 

Een van de ontwikkelingen die we in het voorjaar van 2017 verder gaan opstarten zijn het automatisch binnen reinigen van kasopstanden, zodat wij deze vanaf oktober 2016 kunnen gaan inzetten. Dit hadden wij zonder het vertrouwen van onze klanten niet kunnen uitvoeren,waarvoor wij graag onze dank willen uitspreken.

Rest ons u allen de komende weken prettige feestdagen toe te wensen en een voorspoedig en gezond 2017.

 

Erwin en Hans

 

Zonnepanelen

> Naar het nieuws overzicht

Meer weten? Vrijblijvende offerte?

Onze contactgegevens