• Professionele kassen reiniging
  • Schoon glas voor optimaal zonlicht
  • Oppotten en gebruik maken van transportbanden
  • Reinigen kasgoten
  • diffuuscoating

Professioneel krijtspuiten in de glastuinbouw

Het krijten van glas gebeurt bij ons zowel met de hand als machinaal. U kunt het krijgen zoals u het hebben wilt en wij voeren het uit. Of u nu een “klein spettertje”of een volledige bedekking wilt, u vraagt wij draaien. Voor het machinaal spuiten van krijt hebben wij onze eigen krijtmachines ontwikkeld. Het grote voordeel hierbij voor u is een nog gelijkmatiger verdeling van het krijt en minder verbruik.

Tegenwoordig kunnen we beter praten over het aanbrengen van een "coating". Door de komst van nieuwe krijt en schermiddelen is het voor u als klant soms niet helemaal duidelijk meer. Bij ons zit de kennis en ervaring om u bij te praten. Gaat het om scherming, warmtereductie, creëren van een diffuus kasdek, of een combinatie?

krijten

 

Wij leggen het u uit op een eerlijke en verantwoorde manier, zodat u weet wat u kunt verwachten.

De meeste telers kiezen voor een blijvende coating waarvan de levensduur bepaald word door de hoeveelheid scherming die men wil. Voor alle krijt en coating geld dat ze d.m.v. inspuiten met een remover en een goede regenbui weer te verwijderen zijn, zodat u in het najaar en winter weer optimaal gebruikt maakt van het dan beschikbare lichtniveau. Het reinigen van kassen voeren wij uiteraard ook graag voor u uit.

Redusol

 

Meer weten? Vrijblijvende offerte?

Onze contactgegevens