• Professionele kassen reiniging
  • Schoon glas voor optimaal zonlicht
  • Oppotten en gebruik maken van transportbanden
  • Reinigen kasgoten
  • diffuuscoating

Professionele Dakcoating

Bij verschillende soorten van dakbedekking (dakpannen, golfplaten, eterniet, en sandwichpanelen) begint de oorspronkelijke oppervlaktebescherming al na enkele jaren te vergaan. Dat kan leiden tot vochtindringing of het vormen van algen, mos en schimmels, maar ook tot vorstschade. Bij deze types van dakbedekking wordt de slijtage jaar na jaar groter en gaat de oppervlaktebescherming achteruit. Hoe snel een dak slijt hangt af van de belasting door zure regen, vorst en UV-stralen.

Langer plezier van uw dak door dakcoating

Wanneer u nog vele jaren van uw dak wilt genieten is een beschermlaag voor het dak het beste en voordeligste alternatief. Dankzij een professionele beschermlaag met producten van ISO Paint Nordic A/S wordt niet alleen een mooier dak met een schoner oppervlak verkregen, maar wordt het dak ook jarenlang beschermd. Dankzij een nabehandeling (aanbrengen van de beschermlaag) word ook het milieu gespaard. De oude daktegels en platen hoeven dan niet te worden vervangen. In vergelijking met een nieuw dak kan veel geld worden bespaard door een goede dakcoating.

Het proces van dak coaten

Eerst word het dak gecontroleerd. Indien gewenst worden kleine reparaties uitgevoerd. Vervolgens word het dak gereinigd met speciale reinigingsapparatuur. Op die manier worden algen, mossen en ander vuil verwijderd. Vervolgens word door middel van een airles pomp de nieuwe dakcoating aangebracht. Het dak is nu gesaneerd en ziet er weer als nieuw uit. Er is keuze uit 8 verschillende soorten kleuren.

Vanuit Klazienaveen, voor Emmen en wijde omgeving!

Green Pride is gevestigd in het tuinbouwgebied van Klazienaveen, nabij Emmen en kan door de ligging aan diverse snelwegen diensten aanbieden in een groot deel van Nederland. Onze gespecialiseerde machines voor het perfect uitvoeren van dakcoating is dus ook voor u beschikbaar! Neem vrijblijvend contact met ons op.

width=250

 

 

Meer weten? Vrijblijvende offerte?

Onze contactgegevens